Over ons

Visie

Tivano is ontstaan vanuit ons verlangen om onze klanten te helpen groeien. Wij helpen onze vrienden met het creëren van een sterke identiteit en proberen samen tot nieuwe en gave manieren te komen om de huidige en potentiële klanten te bereiken. Door jouw passie en identiteit te combineren met onze kracht, kunnen we elkaar versterken.

Het Team

Jouw communicatiemiddelen zijn bij Tivano in goede handen. Wij zien kansen waar anderen problemen zien en proberen jouw communicatievraagstukken op een originele manier op te lossen. Wanneer Tivano de benodigde expertise niet in huis heeft, werken wij nauw samen met onze vertrouwde en ervaren professionals zodat wij je op ieder aspect kunnen helpen.

Bij ons staat het resultaat centraal

Onze vrienden

"Hallo, mein Name ist Tom und ich bin Fotograf aus der Schweiz. Tivano Multimedia hat mir mein neues Firmenlogo erstellt. Von Anfang an war ich an seiner Arbeit begeistert und hat alle meine Wünsche bis zum Schluss perfekt umgesetzt! Vielen lieben Dank für die sehr tolle Arbeit!! Take Care, Tom"

Tom Zünd

Tom Zünd

Tom Zünd Photography

"Met veel plezier kijken wij terug op een leuke en goede samenwerking met Tivano. Tivano heeft voor ons de foto's en films verzorgd van onze bruiloft met als hoofddoel om een mooi filmpje te maken dat een goed beeld geeft van onze dag. De creativiteit en het begrip waarmee wordt gewerkt hebben wij als zeer positief en persoonlijk ervaren. Met veel passie, inzet en goede communicatie heeft Tivano deze job aangepakt, en de resultaten mogen er zijn."

Melinda Ravlic

Melinda Ravlic

Bruid

"Tivano Multimedia heeft de huisstijl van HSB Beveiligingen ontworpen. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit, kennis,service en het geleverde werk van Tivano."

Stefan Henderikx

Stefan Henderikx

HSB Beveiligingen

"Tivano vatte voor ons jubileum onze winkel samen in een aantal woorden en kwam vervolgens met een uniek concept waarmee ze aan de slag gingen. Het resultaat mag er zijn! Wij zijn erg enthousiast over Tivano. Een aanrader als je jonge, energieke creativiteit zoekt!"

Paulien Linssen

Paulien Linssen

Paulien Linssen Mode

"Tivano heeft werkelijk in één ontwerp, mijn wensen vertaald tot een zeer herkenbare huisstijl. De communicatie verloopt helder, snel en duidelijk. Ze komen zelf met ideeën en feedback. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze, tarieven en manier van werken. Toppers!"

Bert Bouwland

Bert Bouwland

Ozzles Dogfood

"Tivano heeft goed geluisterd naar de doelstelling voor het filmpje en zo een goed beeld weten te vormen van het bedrijf en de USP’s. Tivano werkt alles tot in de puntjes uit. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en zal voortaan blijven samenwerken met Tivano."

Richard Rameckers

Richard Rameckers

QWYL Coaching

"Het was fantastisch om met Tivano samen te werken. De passie van het team was duidelijk zichtbaar en terug te zien in het resultaat! Wij zien dankzij de sfeerfilm die Tivano voor ons heeft gemaakt een enorme toename in populariteit van het Motion Lab."

Marco Verbeek

Marco Verbeek

Zuyd Hogeschool

"De samenwerking met Tivano was geweldig. Ze zijn extreem snel, efficiënt en creatief. Ze begrepen direct wat ik nodig had en kwamen met sterke ideeën. Door het harde werk van Tivano hebben wij nu een snel groeiende, mooie website die we makkelijk kunnen aanpassen."

Stefano Castioni

Stefano Castioni

Prendimingiro
ddb15affc689f3399c96d706e537243dSSSSSSSSSSSS